Бившият финансов министър на ГЕРБ, който няма нищо общо с

...
Бившият финансов министър на ГЕРБ, който няма нищо общо с
Коментари Харесай

Санкционираният по “Магнитски” Горанов нямаше нищо общо с ГЕРБ, но…

Бившият финансов министър на ГЕРБ, който няма нищо общо с партията, по този начин и не се разграничи нито от Борисов, нито от групировката. А имаше няколко благоприятни условия за това - журналистката Ванина Недкова попита дали ГЕРБ ще поддържат проектобюджета в пленарна зала, както и дали ще желаят промени сред двете четения. Горанов обаче продължи да приказва, което сътвори усещане, че показва позицията на цялата партия. 

“Партиите в ръководещото болшинство във връзка с бюджета са без опция за особена маневра. Бюджетът е формиран на границата на вероятния недостиг ”, уточни Горанов. 

“Сегашният бюджет е изработен по този начин, че доста мъчно може да бъде изменен. Партиите, които поддържат държавното управление, нямат избор да не поддържат този бюджет ", добави той. 

" Все още ръководството е неубедително от гледна точна, че главния спор е обвързван с технологията на ръководството, а не какво да се случва в страната идващите месеци. Рано е да се видят отчетливи признаци на ръководството “, съобщи някогашният финансов министър на ГЕРБ. 

По думите му сътрудниците към момента се опознават. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР