Бившият Джеймс Бонд - Пиърс Броснан представя първа самостоятелна изложба.

...
Бившият Джеймс Бонд - Пиърс Броснан представя първа самостоятелна изложба.
Коментари Харесай

Джеймс Бонд стана художник, да му се насладим

Бившият Джеймс Бонд - Пиърс Броснан показва първа независима галерия. " Изкуството е биографично… Опитвах се да пиша записки, само че беше отегчително. Носех спомените в главата и в сърцето си. Тези картини изрично показват история - какъв бях, къде съм бил, по кое време се е случило ", сподели артистът.

Изложбата ще бъде открита на 21 май в Лос Анджелис и е под надпис " Толкова доста фантазии " ( " So Many Dreams " ). Тя съставлява сбирка от картини и рисунки, по които артистът е работил от 80-те години до през днешния ден. 

Рисуването не е ново занимание от времето на пандемията или премеждие за Броснан. Актьорът, който е най-познат за публиката най-много с помощта на филмите от поредицата за Джеймс Бонд, стартира да рисува като момче, до момента в който още живее в Ирландия. 



" Когато се реалокирах в Ел Ей, бях доста повлиян от художниците тук ", сподели Броснан. " Имах предпочитание да рисувам. Имах пари да си закупувам платна, четки. Купувах си най-хубавите материали за художници, само че те оставаха в кутията. "

През 1987 година първата брачна половинка на Пиърс Броснан - австралийската актриса Касандра Харис, е диагностицирана с рак на яйчниците. Актьорът стартира да рисува, употребявайки изкуството като прочувствена терапия за него и за Харис. " Една нощ просто започнах да рисувам с пръсти. " По това време брачната половинка му се възвръща от химиотерапия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР