Бившият директор на Агенция Митници Петя Банкова има вече повдигнато

...
Бившият директор на Агенция Митници Петя Банкова има вече повдигнато
Коментари Харесай

Обвиниха Банкова и за принуда

Бившият шеф на Агенция " Митници " Петя Банкова има към този момент повдигнато второ обвиняване - то е за насила. Това сподели пред публицисти юристът на Банкова Аделина Натина. По нейните думи Банкова е командировала 18 души на разнообразни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да одобряват тези постове, добави Натина.

Днес Софийският апелативен съд би трябвало да реши дали да остави Банкова в ареста дефинитивно.

Вчера Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев за присъединяване в незаконна група, в която са взели участие Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров, напомня Дарик. Коцев остава на независимост под парична гаранция от 20 000 лв.. Той не е дал пояснения досега.

Нямаме никакви подозрения с юрист Даниела Доковска, че Живко Коцев не е направил никакво закононарушение, сподели юристът му пред публицисти. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи се яви през днешния ден в Комисията за противопоставяне на корупцията с юристите си Илиян Василев и Даниела Доковска.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР