Бившият депутат от руската Дума и бивш председател на Партията

...
Бившият депутат от руската Дума и бивш председател на Партията
Коментари Харесай

Бивш руски депутат поиска политическо убежище в САЩ

Бившият народен представител от съветската Дума и някогашен ръководител на Партията на икономическата независимост Константин Боровой изиска политическо леговище в Съединени американски щати поради политическо гонене, оповестява "Гласът на Америка ".

По думите му, в Русия непрекъснато са го следили в продължение на няколко години. По същото време, по думите на Боровой, почнали да се случват странни неща. Убеждавали го да стартира бизнес, като му предложили милиони долари.

"Ако ви наблюдават по този начин, значи сте част от някакъв огромен план. Това може и да е ликвидиране, по тази причина бягайте колкото може по-бързо и по-далече. " - разяснява някогашният народен представител.

В края на 2014 година Боровой решил да не провокира ориста и отпътувал за Лос Анжелис.

"За всеки случай желаех политическо леговище в Съединени американски щати ", споделя той.

Политикът добавя, че няма да може да посещава Русия в продължение на пет години поради молбата му за леговище в Съединени американски щати.

През предишния месец съветски медии оповестиха, че цялостен град в Кузбас е изискал леговище в Канада. Жителите на град Кисельовск разгласиха в Youtube видеообръщение към канадското държавно управление и към генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, в което описват, че са сложени в непоносими условия за живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР