Бившият депутат от Продължаваме промяната Велико Минков призна, че е

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Велико Минков призна, че е
Коментари Харесай

Бившият депутат от ПП Велико Минков е бащата на детето, заради което тъщата удуши Пейо Пеев

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков призна, че е татко на дребното дете на Габриела Славова и планове погубен и запален Пейо Пеев.

Минков написа във фейсбук профила си: Имам съображение и съм сигурен, че съм биологичен татко на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев.

Адвокатът му също пусна обява в мрежите:

Упълномощен съм като юрист от доверителя си Велико Минков, чието име бе въвлечено в мненията към убийството на Пейо Пеев, осъществено на 18.01.2024, да заявя следното, с цел да се спре потока от подправени вести:

Г-н Велико Минков има съображение да има вяра и е сигурен, че е биологичен татко на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, починалият господин Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката госпожа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, откакто господин Минков, при опита си да припознае детето, схваща, че припознаването не може да бъде прието, тъй като дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила цивилен брак с (вече покойния) господин Пейо Пеев, от който има друго по-голяма дете.

За страдание правосъдните процедури по оспорването на произхода на детето от господин Пеев и признаването на господин Минков за татко, текат несъответстващо постепенно, по отношение на обществената нужда.

В резултат от това, господин Минков не може да поеме грижата за сина си, до момента в който не бъде приет от страната за негов татко.

Г-н Минков моли медиите да употребяват тази информация, с цел да се избегне разпространението на подправени вести, а при потребност да се обръщат към юриста му Пламен Борисов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР