Бившият депутат от ПП Радостин Василев обяви, че дава Лена

...
Бившият депутат от ПП Радостин Василев обяви, че дава Лена
Коментари Харесай

Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев, той я дава на прокуратурата

Бившият народен представител от Политическа партия Радостин Василев разгласи, че дава Лена Бориславова на прокуратурата. Причината е, изпратен застрашителен есемес от Бориславова, който към този момент самостоятелният народен представител сподели от парламентарната естрада.  

„ Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп... намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам, ще си липсващ “, гласи известието изпратено от Бориславова към Василев.

„ Така ли изчезна Алексей Петров желая да попитам ", съобщи още самостоятелният народен представител. 

Отговорът на Бориславова идва от предишно изявление на Василев, който порица сътрудника си от Политическа партия Мирослав Иванов, че не може да приказва за морал.

„ Знам какво му е на това момче. Да излиза тука и да приказваме за морал! Той, Лена Бориславова и Кирил Петков унищожиха морала в политиката по най-безобразния метод. Рогоносецът беше заместник-председател на Народното събрание, тъй като по парапетите е била неговата... ", съобщи Радостин Василев.   

Всичко стартира от предложение от „ Възраждане “, че точно Радостин Василев би трябвало да предложи своя някогашен съпартиец Искрен Митов за член на краткотрайната за правата на психологично болните.

„ Как може да ме заплашва някаква жена със известия. Сега ще подам сигнал против нея в прокуратурата. Как тъкмо ще изчезна аз ", оплака се Радостин Василев.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР