Бившият депутат от партия Има такъв народ“ Станислав Балабанов направи

...
Бившият депутат от партия Има такъв народ“ Станислав Балабанов направи
Коментари Харесай

Потрес! Балабанов с кошмарни думи за Нинова, Киро, Асен и Иванов: Лицемери! Мислят само за избирателите

Бившият народен представител от партия „ ИТН “ Станислав Балабанов направи коментар за протичащото се в Народното събрание по отношение на гласуваното решение за военна помощ на Украйна. Той приказва при започване на предаването „ Студио Хъ “ по „ 7/8 ТВ “, на което е водещ.

„ Нека да обърнем внимание на едно от вчерашните събития в Народното събрание, а точно това, че 48-ия мъртво роден парламент в действителност одобри да изпращаме оръжие за Украйна. Щеше да мине за нещо обикновено, в случай че нямаше толкоз доста двуличие и в народните представители, и в политическите партии.

Защото вместо България да има от дълго време ясна позиция по проблема, този проблем беше разрушен на процедура поради политическите ползи. Тези, които желаят да се харесат на съответни посолства – по този начин наречените евроатлантици. Онези пък, които в последните години хем желаеха да са евроатлантици, хем защитаваха съветски ползи и се чудиха какво решение да вземат “, сподели Балабанов.

„ Та, днешното позволение за изпращане на прословутата военна помощ за Украйна ми подсети за един от последните съдружни препоръки, на които присъствах в персонално качество, когато Има Такъв Народ беше част от Народното събрание. И когато тъкмо се обсъждаше разновидността под каква форма избрани политически играчи да се скрият единствено и единствено да не нарушат и да не изгубят доверието на личните си гласоподаватели. На един от тези препоръки с Кирил Петков и Асен Василев, на които участваха и Христо Иванов, и Корнелия Нинова, се почувствах пъклен непоносимо, когато последните двама потеглиха да водят разговор във връзка с това по какъв начин тъкмо и какво да кажат на гласоподавателите във връзка с изпращането на военна помощ.

Нинова стоеше на един бял лист и споделяше: Христо, мен и моите гласоподаватели ни тормози в решението да напишем думичката „ военна “. Затова желаеме да впишем „ техническа “. Иванов стоеше насреща и споделяше – мен пък моите гласоподаватели, тъй като аз знам, че по този начин или другояче с твоя автограф изнасяме оръжие през трети страни всекидневно, желаят да има думичката „ военна “, тъй като по този метод, ще запазя гласоподавателите на Демократична България.

Не можете да си визиите какво двуличие струеше в този спор чии гласоподаватели да се почувстват по-защитени. Накрая взеха решение да напишат „ военно-техническа “ помощ. Тогавашният 47-ми парламент одобри тази помощ към Украйна, която трябваше да включва по-скоро ремонт на военна техника в България. А помните ли дали има изобщо един ремонтиран танк? “, попита водещият.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР