Бившият депутат от Атака Владимир Кузов е приет в ДПС

...
Бившият депутат от Атака Владимир Кузов е приет в ДПС
Коментари Харесай

"Нелегитимното" приемане на Владимир Кузов в ДПС доведе до оставката на Нихат Кабил

Бившият народен представител от " Атака " Владимир Кузов е признат в Движение за права и свободи в нарушаване на партийния правилник и поради това членската му брошура е оповестена за невалидна, а участието му - за нелегитимно. Решението е взето нощес от Областния съвет на придвижването в София-град и бе обявено през днешния ден от водача на партията Мустафа Карадайъ.

С друго решение като ръководител на партийната конструкция в регион " Оборище ", където е бил признат Кузов, е освободен Антон Тепавичаров. Той е изключен и от Движение за права и свободи.

Днес пред управлението на Движение за права и свободи оставка е подал ръководителят на регионалния съвет на София-град Нихат Кабил и тя е призната, разгласи още Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че са разбрали от медиите, че " лице, което е осъждано за педофилия, е признато в партията ". На конференция в централата на Движение за права и свободи той поздрави публицистите за своевременната им реакция, която била част от високо виновната им задача.

" За нас Движение за права и свободи е идея. Изпълняваме общочовешките и европейските полезности. Компромиси с полезностите не вършим ", сподели още Карадайъ. Той посочи единствено, че е направена инспекция на проблема и че Кузов е признат в партийната конструкция в нарушаване на устава. " Уставът е идентичен за всички. При нарушавания се постановат санкции ", сподели още водачът.

Мустафа Карадайъ и управлението на Движение за права и свободи не пожелаха да дават отговор на журналистически въпроси.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР