Бившият депутат и шеф на 39-тото НС доц. Борислав Великов

...
Бившият депутат и шеф на 39-тото НС доц. Борислав Великов
Коментари Харесай

Инфарктен инцидент с бившия шеф на парламента Борислав Великов

Бившият народен представител и началник на 39-тото Народно събрание доцент Борислав Великов се издигна с балон над Монтана, само че вятърът приземи плавателното средство в равнища с царевица. При кацането никой не е потърпевш, само че балонът ожънал няколко реда с царевица, описа самият политик, написа " Труд ".

Великов дошъл на летището в монтанското село Ерден в края на предходната седмица и решил да се възползва от наличието на няколко въздушни балона, които правили демонстрационни полети. Заедно с приятели-съпартийци ексдепутатът се качил на един от балоните и полетял над полето край река Огоста. „ Преживяването и гледката бяха страхотни! Като на длан се виждаше хубостта на съвсем целия Северозапад от Балкана до Дунав!”, показа някогашният парламентарен началник.


Когато балонът тръгнал да се приземява обаче се извил мощен вятър и обстановката станала сериозна. „ Водачът ни предизвести да се държим крепко и пое към равнища с царевица с вярата стъблата да изиграят ролята на спирачки. Балонът почна да се удря в царевицата, затресе се и най-после спря. Но повалихме няколко реда!”, описаха спътниците на политика. „ Не се изплашихме, полетът беше превъзходен, само че кацането не беше доста прелестно!”, допълниха въздушните пътешественици.



Доц. Борислав Великов – който беше народен представител в три Народното събрание, е фен на рисковите изяви. Преди време той скочи с парашут отново на летището в Ерден, подсетиха фенове на въздушните спортове. Пътешествията с балон над област Монтана бяха част от Фестивал на балоните, в които участваха 10 екипажа от България и Румъния. Изявата е край на трансграничен план, който разпространява естествените забележителности в граничните области на двете страни. Туроперотори обявиха, че ще влючат полетите с балон в предлаганите от тях направления от двете страни на Дунав.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР