Бившият депутат Адам Кинзингер (R-Ill.) отново обвини бившия председател Кевин

...
Бившият депутат Адам Кинзингер (R-Ill.) отново обвини бившия председател Кевин
Коментари Харесай

Кинзингер повтаря твърденията, че Маккарти го е „проверил през рамото“ два пъти

Бившият народен представител Адам Кинзингер (R-Ill.) още веднъж упрекна някогашния ръководител Кевин Маккарти (R-Калифорния), че го е „ ревизирал през рамото “ два пъти в Капитолия, затвърждавайки изказванията на представителя Тим Бърчет (R-Tenn.), че Маккарти го е блъснал с лакът в коридора тази седмица.

Кинзингер разиска връзката си с Маккарти в книгата си „ Renegade “ и приказва за случаите още веднъж в петък в изявление за CNN.

„ Wham! Проверяват ме през рамото. Никога не се е случвало това на етажа на Къщата “, сподели Кинзингер. „ Обръщам се и Кевин Маккарти към този момент минава около мен. “

„ Какво дете?! “ Кинзингер сподели за някогашния ръководител след втори случай седмици по-късно.

Бърчет, един от осемте членове на Републиканската партия, които избраха Маккарти да бъде ръководител на Народното събрание предишния месец, сподели, че Маккарти го е блъснал с лакът в коридора на Капитолия във вторник. Бърчет, който разговаряше с кореспонденти по това време, прогони някогашния ръководител и сложи под въпрос този ход.

Макарти отхвърли съзнателно да е удрял Бърчет за гнева на конгресмена от Тенеси.

„ Бях стоях там и Маккарти ме удари с лакът в гърба “, сподели Бърчет пред кореспонденти след конфликта.

„ Казах: „ Хей, защо, по дяволите, би го направил? “ И той се държеше като „ О, не съм направил нищо, разбирате ли, и той просто... той би трябвало да се прибере назад в Южна Калифорния “, сподели Бърчет.

Респ. Мат Гетц (R-Fla.), очевиден противник на Маккарти, който подаде молбата за отстраняването му от лидерската роля, подаде тъжба до Комисията по нравственос на Камарата след случая.

Когато му беше разбрано за жалбата, Маккарти иронизира „ О, добре “, добавяйки: „ Мисля, че Етиката е положително място за Gaetz. “

За последните вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР