Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и дъщеря ѝ

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и дъщеря ѝ
Коментари Харесай

Хилари Клинтън ще продуцира филми и телевизионни програми

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън и щерка ѝ Челси ще основат частна компания, която ще се заеме с реализиране на планове в киното и малкия екран, съобщи ТАСС, като цитира организация Блумбърг.

Хилари Клинтън и щерка ѝ водят договаряния с редица кино студиа за финансиране на въпросните планове, които ще са отдадени най-много на представителките на нежния пол. Идеята е продуктът да се употребява освен с комерсиална цел, само че и да оказва влияние върху положението на американското общество и просвета, отбелязва организация Блумбърг.

Седемдесет и една годишната Хилари Клинтън потегля по стъпките на някогашния американски президент Барак Обама. През месец май той и брачната половинка му Мишел подписаха дълголетен контракт с компанията "Нетфликс ", който планува присъединяване в снимането на филми, телевизионни сериали и излъчвания. Тези планове ще са налични в 125 милиона семейства, които са клиенти на "Нетфликс " в 160 страни, прецизираха от компанията.

Според организация Блумбърг, Хилари Клинтън дефинитивно се е отдръпнала от огромната политика и не има намерение да се кандидатира наново за президент на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР