Бившият британски премиер Борис Джонсън посети изненадващо УкрайнаЗа мен е

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън посети изненадващо УкрайнаЗа мен е
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Колкото по-рано падне Путин, толкова по-добре за Украйна и за целия свят

Бившият английски министър председател Борис Джонсън посети изненадващо Украйна

" За мен е привилегия да посетя Украйна по покана на президента Зеленски “, се споделя в публикувано изказване на някогашния министър председател във връзка на визитата му, съобщи.

В него се споделя още, че страданията на народа на Украйна не престават прекомерно дълго и че единственият метод да се постави завършек на тази война е Украйна да завоюва допустимо най-бързо.

Борис Джонсън е посетил Бородианка, Буча и други покрайнини на столицата Киев.

Политическите наблюдаващи във Англия считат визитата му като опит да придаде тежест на тези среди, които желаят изпращането на повече танкове в Украйна против съветските сили.

Това се удостоверява и от думите на Джонсън в Киев, че в този момент е времето да се удвоят напъните и средствата за украинците, тъй че да получат всичко належащо „ с цел да свършат работата до дъно “.

„ Колкото по-рано падне Путин, толкоз по-добре за Украйна и за целия свят “, е изтъкнал някогашният министър председател.

Между другото тъкмо в този миг в Джонсън е подложен на съществени рецензии и претенции за следствие след публикувани изказвания, че ръководителят на Би Би Си Ричард Шарп е бил предложен от Борис Джонсън да поеме поста, откакто преди този момент Шарп е оказал помощ на някогашния министър председател като поръчител да получи заем за 800 000 паунда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР