Бившият бразилски футболист ще бъде рекламно лице на Берое. Това

...
Бившият бразилски футболист ще бъде рекламно лице на Берое. Това
Коментари Харесай

Роналдиньо ще рекламира "Берое"

Бившият бразилски футболист ще бъде рекламно лице на " Берое ". Това разгласи на клуба Ернан Банато при представянето си.

" Берое " ще носи екипи на компанията Dryworld, чието главно рекламно лице е точно някогашният футболист на ПСЖ, " Барселона " и " Милан ".

Банато изясни, че ще се опита да докара международния първенец с Бразилия през 2002 в България.

" Ще бъдем първият клуб в света, който ще бъде представян от огромна звезда. Това ще бъде легендата Роналдиньо Гаучо, който ще стане алегоричен кръстник на тази нова стъпка в " Берое ". Надявам се с тази стъпка да създадем спонсорите и почитателите по-щастливи. Планираме много неща, вършим всичко допустимо да доведем Роналдиньо в Стара Загора ", сподели Банато.

Той има концепция и за мач на звездите с присъединяване на Роналдиньо, само че уточни, че той може да е в София поради по-големия потенциал на Националния стадион " Васил Левски ".

" Берое " стана благосъстоятелност на мениджърската организация CRD Sport предходната седмица, а по-късно беше назначен нов треньор на отбора - аржентинецът Густаво Араголаса. Банато съобщи, че задачата в бъдеще е и купата. В последния сезон " Берое " резервира мястото си в Първа лига след извоюван против " Спортист " (Своге).

" Ще работим крепко, с цел да бъдем топ тим, да се борим с най-хубавите в България и в бъдеще да се опитаме да спечелим шампионата ", сподели притежателят.

Той изясни, че от организацията са търсили клуб, в който да влагат и " Берое " пасва на концепцията им. Преди да стане притежател на " Берое ", CRD Sport водеше договаряния за акциите на " Пирин ".

Банато изясни, че се водят договаряния за привличане на трима аржентински футболисти и че сега контракт с " Берое " имат 12 играчи. По неговите думи в първата година ще бъдат вложени 4-5 млн. евро в тима.

" Нашите проекти не са единствено да развиваме първия тим, а и втория отбор, и академията ", добави Банато.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР