Бившият бранител на Ювентус Мехди Бенатия призна, че бившият му

...
Бившият бранител на Ювентус Мехди Бенатия призна, че бившият му
Коментари Харесай

Бивш играч на Юве призна, че Пянич иска да остане в отбора

Бившият защитник на Ювентус Мехди Бенатия призна, че някогашният му съотборник Миралем Пянич желае да остане в Торино, като това е главното му предпочитание. Някогашният марокански национал напусна Юве през януари 2019-а година и разкри, че продължава да поддържа връзка с някогашните си съотборници на „ Алианц Стейдиъм”.

Сега Бенатия играе за Ал Духаил и игра с Пянич дружно и в Рома. Бранителят удостовери, че босненският национал към момента се приспособява при новия треньор Маурицио Сари, само че призна, че 30-годишният му някогашен съотборник напълно скоро ще се завърне на познатото равнище.

„ Преди мача с Интер Мира не се усещаше доста добре, само че той изигра доста мачове. Той е от играчите в Юве с най-вече срещи. Все още се приспособява към тактическата система, откак Сари пристигна, а Ювентус постоянно играе с плеймейкър зад двамата нападатели. Тича доста, като Матюиди. Двамата дават доста от себе си и е мъчно. Не държат доста топката и тичат съществено. В края той контузи адукторите си. Разбирам, че Сари желае от него да играе повече с топката и да тича, само че това изисква различен тип подготовка. Пянич постоянно е намирал вид да се приспособява и има повече качества от другите”, сподели мароканецът.

„ Бентанкур е светлина в тунела за Юве и имам вяра, че ще стане един от най-хубавите играчи”, назова още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР