Бившият бос на смърфовете обясни защо се оттегля: Не ми

...
Бившият бос на смърфовете обясни защо се оттегля: Не ми
Коментари Харесай

Крушарски: Оставям Локо заради общината

Бившият необут на смърфовете изясни за какво се отдръпва: Не ми дадоха да строя стадиона!

Христо Крушарски даде извънредно изявление за  Gong.bg , в което за първи път приказва за проектите си във футбола след отдръпването от Локомотив Пловдив.

Бизнесменът разкри, че има желание да построи най-малко 10 подготвителни терена в Югозападна България, да влага в базата в Говедарци и да реновира стадиона в Самоков.

Той показа, че една от аргументите да се отдръпна от Локомотив, е, че Общината е обърнала тил на клуба. Крушарски е изискал той да строи стадиона, само че не му е разрешено.

Ето какво споделя Крушарски:

Няма да ставам притежател на Септември Симитли, само че ще оказвам помощ на клуба. Говорили сме по тази тематика и към този момент сме се разбрали. Имам доста другари и ще оказвам помощ на всички. Оставам във футбола. От на следващия ден стартирам работа. Имам съществени проекти. Нали помните кой бе първият човек, който показа, че би трябвало да се отстранен таксите за клубовете от Трета лига. Българският футбол доста елементарно се ръководи. Който желае да работи с мен, да заповяда. Смятаме да създадем 10 подготвителни терена в Югозападна България. Започваме работа още в този момент. Целта е до края на годината да има построени две стадиони.

По този метод нашите тимове ще има къде да упражняват. Вместо да вървят в чужбина, може да се готвят в България. Само, че би трябвало да има отлични условия, защото тимовете са привикнали да играят на килими. Целта е да върнем славата на шампионата „Петричка пролет“.

Няма да спрем дотук. Ще влагаме още в базата в Говедарци и в стадиона в Самоков. Има интерес от много клубове от чужбина. Ще идват на подготовка и ще пълнят хотелите.

Искам да благодаря на почитателите на Локомотив, които постоянно са ни подкрепяли. Благодаря им и за декларацията, която написаха. Не знам дали забелязахте през вчерашния ден и топлото отношение към мен от страна на почитателите на Левски. 

Не съм се отдръпнал изцяло от Локомотив. Клубът е най-скъпото наслаждение в моя живот. Оставам почитател на клуба и ще оказвам помощ. Имам обаче една болежка. Това е и една от аргументите да се отдръпва от ръководството. Общината обърна тил на клуба. Аз желаех да построя стадиона с тези 12 милиона, които отпусна страната. От Общината обаче споделиха, че по-добре да се самоубият, в сравнение с да ми ги дадат.

С тези 12 милиона бяха планувани да се изградят три бранша, само че това надали ще се случи. Парите една година стоят в Общината. Сега ще кажат, че това не може да се случи, защото всичко нараства. По всяка възможност тези средства ще стигнат за два бранша, приключи предприемачът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР