Бившият баща на депутат от лейбъристката партия на АНАС Сарвар

...
Бившият баща на депутат от лейбъристката партия на АНАС Сарвар
Коментари Харесай

Бащата на лидера на Шотландската лейбъристка партия Анас Сарвар беше критикуван след измамна публикация за 11 септември, споделена в акаунта в социалните медии

Бившият татко на народен представител от лейбъристката партия на АНАС Сарвар беше подложен на критика поради туит, който назовава 11 септември „ машинация “.

71-годишният Мохамад Сарвар беше разгласен за „ безконтролен “, откакто неговият акаунт в X разгласява противоречив видеоклип за терористичните актове от 2001 година

Той твърди, че самолетните офанзиви против кулите близнаци в Ню Йорк и Пентагона, при които бяха убити съвсем 3000, са били „ голяма машинация “.

И се твърди, че държавното управление на Съединени американски щати е направило това, „ с цел да разшири имперския надзор вкъщи и в чужбина “.

Г-н Сарвар старши беше народен представител от Глазгоу от 1997 година до 2010 година, преди да се върне в родния си Пакистан, където беше губернатор на Пенджаб.

40-годишният водач на шотландските лейбъристи Анас го назова „ моят воин “.

Шотландските тори споделиха, че е „ ужасяващо и безконтролно “ акаунтът X на господин Сарвар – който има 1,9 милиона почитатели – „ да придаде доверие на тази обидна тайна доктрина “.

Мохамад Сарвар: „ Искам д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР