Бившият английски национал Рио Фърдинанд проведе неочаквана среща с българския

...
Бившият английски национал Рио Фърдинанд проведе неочаквана среща с българския
Коментари Харесай

Футболният общественик Кирил Евтимов се срещна с Рио Фърдинанд

Бившият британски национал Рио Фърдинанд организира непредвидена среща с българския футболен държавник Кирил Евтимов.

Двамата се засякоха в коридорите на стадион " Емирейтс " в Лондон преди мача сред Арсенал и Севиля от Шампионската лига, приключил с победа с 2:0 за британския отбор.
 Снимка 641299
Източник:

Евтимов беше на дуела по покана на своите другари измежду легендите на " артилеристите ", а Фърдинанд беше измежду анализаторите на срещата за британска телевизия.

Рио Фърдинанд беше сюрпризиран от Кирил Евтимов със взаимна фотография, направена преди съвсем 18 години. Бившият бранител на Манчестър Юнайтед без никакво съмнение се разписа върху фотографията, откакто разбра, че Кирил е българин.
 Снимка 641298
Източник:

" Бербатов е доста готин. Голям футболист. Все му давам обещание да дойда в България, само че постоянно изкача нещо служебно и пътуването пропада. Обещавам, че ще дойда в България при първа опция ", съобщи Фърдинанд, който получи за подарък бутилка българско вино.

Кирил Евтимов изгледа мача в компанията на популярния ляв бек на Арсенал Найджъл Уинтърбърн, а в коридорите на стадиона се срещна и с легендите на " артилеристите " Пат Райс и Дейвид О`Лиъри.
 Снимка 641296
Източник:

Евтимов се засече и с Коло Туре, с който разясниха извършения преди два месеца Мач на вярата от Стилиян Петров. След края на дуела Кирил съумя да се види и с британския национал Деклан Райс, който си спомни визитата вБългария с националния тим. Тогава Англия разруши " лъвовете " с 6:0, а Райс остана запаса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР