Бившият американски военен Уилмър Пуело-Мота се бие на страната на

...
Бившият американски военен Уилмър Пуело-Мота се бие на страната на
Коментари Харесай

Съден за детско порно бивш военен на САЩ се бие на страната на Русия в Украйна

" Бившият американски боен Уилмър Пуело-Мота се бие на страната на Русия в Украйна ", това написа основаният в Нидерландия вестник " Москоу таймс ".


Според данни на медията съденият за владеене и разпространение на детска порнография в щата Род Айлънд човек е избягал от родината си на 7 януари тази година. " Двадесет и осем годишният мъж нарушил мярката за неотклонение " домакински арест ", добави цитираното издание

" В сряда вечерта управляващите в централния съветски Ханти Мансийски окръг оповестиха, че американски жител, наименуван Войника Уил, се е включил към бойците и офицерите под командването на Москва в Украйна. " Гражданинът на Съединени американски щати се биеше един до друг с съветските бойци за освобождението на Авдеевка (град в Източна Украйна, изоставен от Въоръжените сили под командването на Киев на 17 февруари 2024 г.) ", споделиха локалните управници ", уточни още медията.

 

 

Снимка: WWLP-22News

Самият Пуело-Мота написа в профила си във Facebook, че е почнал работа в Министерството на защитата на Русия, сподели информация на екипа на novini.bg.

 

" Мъжът бе уволнен от американската войска през октомври 2022 година Поводът за отстраняването му от служба бяха обвиняванията за владеене и разпространение на нецензурен материали с присъединяване на малолетни и малолетни лица ", написа още " Москоу таймс ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР