Бившият актьор Доминик Браши твърди, че Чарли Шийн, който тогава

...
Бившият актьор Доминик Браши твърди, че Чарли Шийн, който тогава
Коментари Харесай

В България Е Идол, Гледаме Го Постоянно По Тв! Погнусени Сме! Дрогиран Е Изнасилил Брутално Малолетен

Бившият артист Доминик Браши твърди, че Чарли Шийн, който тогава е бил единствено на 19 години е нападнал малолетно момче. Случката се разиграла през далечната 1986 година, на фотосите на кино лентата „ Лукас “. Актьорът, който имал от млад уязвимост към опиатите, бил очевидно несъответстващ. И в сходно положение протегнал ръка на 13-годишният тогава артист Кори Хайм.

Браши твърди в изявление за National Enquirer, че Хайм дълго време не желал да разкрие името на индивида, който го нападнал. Той претърпял доста тежко случая и до края на живота си се страхувал от случилото се. Но в последна сметка събрал храброст и му доверил, че става дума за Чарли Шийн.

„ Хайм ми сподели, че е имал интимни връзки с Шийн. Първо се напушили с марихуана и по-късно са имали съкровен контакт. Хайм ми описа, че по-късно Шийн се държал извънредно хладно и напряко станал леден, когато Кори изискал още веднъж да бъде с Чарли. Но той му отказал “, споделил Браши.

Чарли Шийн изрично отхвърли тези обвинявания. Актьорът бе безапелационен, че няма нищо общо с сътрудника си от киното. Също по този начин съобщи, че се опасява от сходни обвинявания и ги смята за извънредно обидни, написа разкрития.ком.

Самият той предходната година призна, че е болен от СПИН. „ Изнудват ме от години. Плащах милиони, с цел да мълчат “, споделя звездата от „ Двама мъже и половина “. Той призна, че сега се лекува от болестта и към този момент е съвсем чист.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР