Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е пред

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е пред
Коментари Харесай

Тръмп фалира бившия кмет на Ню Йорк с делата си, доскорошният му адвокат започна да продава имущество

Бившият юрист на Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е пред банкрут поради множеството правосъдни каузи, в допълнение и към своите наказателни обвинявания, свързани с работата му за някогашния американски президент след изборите през 2020 г.В съда някогашният кмет на Ню Йорк сподели, че правосъдните неуредици са го оставили без пари. Той даже е оповестил за продажба тристаен апартамент в Манхатън за 6,5 милиона $.Без да включва общоприетите правни такси, Джулиани е изправен пред наказания от близо 90 000 $ от арбитър по дело за клюка при месечна такса от 20 000 $ за компания, която да хоства неговите електронни записи, 15 000 $ или повече за търсене на неговите записи и даже правосъдно решение от 57 000 $ против него компания за неплатени телефонни сметки.Докато той отхвърли в съда да даде детайлности за финансовото си положение, юристите му написаха тази седмица, че „ правенето на обстоен финансов доклад има за цел единствено да сложи Джулиани в неловко състояние и да притегли вниманието към неговите несгоди “, съобщи.

Финансовото положение на Джулиани евентуално ще стане още по-трудно за насочване през идващите дни. Той е изправен пред евентуално рискови правосъдни решения против него в две правосъдни каузи за клюка през 2020 година още тази седмица.Въпреки че адвокатските възнаграждения на Джулиани не са били платени непосредствено от комитета за политически дейности на Тръмп, са дадени повече от 300 000 $ през май на компания, обработваща архивираните записи на Джулиани за опазване на доказателства в правосъдни каузи, съгласно федералните документи за финансиране на акцията и правосъдни документи.„ Той има финансови усложнения “, обявиха юристите на Джулиани в заявление този месец по гражданско дело за клюка, заведено от двама чиновници на изборите в Джорджия против него. „ Джулиани се нуждае от повече време, с цел да заплати адвокатските възнаграждения и би желал опцията да изиска удължение от съда “.

Джулиани е изправен пред процедури за отнемане от дееспособност в окръг Колумбия и Ню Йорк. Лицензът му за юрист към този момент е спрян - обстановка, съгласно юристите му, в допълнение го попречва да прави пари. Той е изправен и пред дело от някогашен чиновник, заведено през май, което оспорва.

превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР