Бившият 68-годишен телевизионен продуцент Дейвид Харис получи 17-годишна присъда за

...
Бившият 68-годишен телевизионен продуцент Дейвид Харис получи 17-годишна присъда за
Коментари Харесай

Потресаваща история: Продуцент на крими сериали поръчал убийството на жена си, за да избяга с проститутка, сега ще търка дълго наровете в затвора

Бившият 68-годишен ефирен продуцент Дейвид Харис получи 17-годишна присъда за опита си за ликвидиране на личната си жена Хейзъл Алинсън. При планирането на несполучливото си злочинство, той се опитал да наеме няколко наемни убийци. В случай на гибел на брачната половинка му, мъжът е щял да получи цялото им обща положение, в това число дом на стойност 800 хиляди паунда в Западен Съсекс, оповестява LADbible. След убийството Дейвид възнамерявал да продаде имуществото и да избяга със своята 28-годишна държанка, с която се срещнал в обществен дом. Към този миг продуцентът се срещал с младата жена към този момент от 5 години като обяснявал своето неявяване пред жена си с това да вземем за пример, че се грижел за брат си в психиатрична болница.



Пред съда Дейвид си признал, че е попаднал в комплицирана обстановка обвързвана с дългови и неистини, тъй като харчел много за дарове за любовницата си. Но в същото време той отхвърля да е подготвял убийството на Хейзъл. Бившият продуцент на крими сериали упорствал пред съдията, че е желал единствено да поговори с наемния палач и да употребява информацията в написването на престъпен разказ.


Съпругата

Въпреки всичко, съдът го признал за отговорен като арбитър Ан Молиньо подчертала " съвсем инстинктивната " дарба на Харис да лъже всички за всичко. Така той лъжел брачната половинка си, с цел да се вижда с младата си държанка, а пък нея лъжел за какво не може да живеят дружно.


Младата държанка

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР