Бившия вицепремиер Калина Константинова не се извини публично на пиара

...
Бившия вицепремиер Калина Константинова не се извини публично на пиара
Коментари Харесай

Константинова ни лук яла, ни лук мирисала за ареста на Арнаудова: Друго имах предвид!

Бившия вицепремиер Калина Константинова не се извини обществено на пиара на ГЕРБ Севделина Арнаудова поради това, че преди десетина дни разгласи в ефирен ефир ареста й за легален.

Това се случи на 23 октомври, по време на предпоследното посещение на Константинова по Би Ти Ви.

Още същия ден последва ответна реакция от страна на Арнаудова: „ Уважаема г-жо Калина Константинова, решение на Административния съд за ареста ми няма! В ефира на БТВ заявихте, че съдът го е оповестил за легален? Моля, да отговорите – съзнателно ли излъгахте или знаете преди всички какво ще постанови съдът? Настоявам да се извините, в случай че изказванието Ви е било от неведение. В случай, че не го извършите, ще го приема за клюка и ще потърся правата си! “.

Тази заран Калина Константинова още веднъж бе посетител в обичаната на кабинета „ Петков “ телевизия. Водещият Златимир Йочев напомни проблема и попита протежето на Киро и Асен дали ще се извини на Арнаудова – без значение дали персонално или партийно, предава ПИК.

Константинова подмина същината на въпроса и вместо опрощение, смотолево само: „ Имах поради, че карцерът е разгласен за легален от прокуратурата, която удостоверява тезата на МВР… “

Минути след телевизионното присъединяване на Калина, излезе окончателното решение на Административния съд по проблема. С днешна дата магистратите потвърдиха решението на Софийски областен съд, че карцерът на пиарката на ГЕРБ е Незаконен.

Припомняме, че през март Севделина Арнаудова бе задържана дружно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашния финансов министър Владислав Горанов. И тримата заведоха каузи пред Софийския областен съд, а заповедите за задържането им бяха оповестени за противозаконни. На втора инстанция мина и заповедта на Борисов, като тя бе дефинитивно оповестена за противозаконна. За тази на Арнаудова Софийският paйонен съд отсъди, че е противозаконна, само че след обжалване от страна на Министерство на вътрешните работи, тя стигна до Административния съд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР