Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов

...
Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов
Коментари Харесай

Въпреки обвиненията и ареста: Тръмп събра 7 милиона долара за кампанията си

Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов мандат на изборите през 2024 г. е събрал дарения за акцията си в размер на 7 милиона щатски $ откакто беше упрекнат по федерални обвинявания предходната седмица, оповестява " Ройтерс ".
Прочетете още
Над 4,5 милиона щатски $ пристигнаха от цифрово набиране на средства, до момента в който 2,1 милиона щатски $ бяха събрани от дарителско събитие във вторник в клуба на Тръмп в Бедминстър в Ню Джърси. Проучванията демонстрират, че стратегията на Тръмп работи: голямо болшинство от републиканците - към 81 % - считат, че обвиняванията са политически стимулирани, съгласно изследване на Reuters/Ipsos, приключено в понеделник.

Припомняме, че на 13 юни Тръмп се яви във федералния съд на Маями, щата Флорида във вторник, където се води историческото дело против него. Срещу него са повдигнати 37 федерални обвинявания - множеството от които се отнасят до нелегално запазване на информация за националната сигурност.

Той се призна за почтен и няколко пъти към този момент упрекна настоящия президент Джо Байдън в " лов на вещици ".

Срещу него са повдигнати 37 федерални обвинявания - множеството от които се отнасят до нелегално запазване на информация за националната сигурност.

76-годишният Тръмп е първият настоящ или някогашен президент, упрекнат във федерално закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР