Бившите управляващи от ГЕРБ сигнализираха по време на включване във

...
Бившите управляващи от ГЕРБ сигнализираха по време на включване във
Коментари Харесай

Борисов поиска помощ от журналистите по разследване на сигнал за готвен "Костинброд 2"

Бившите ръководещи от ГЕРБ алармираха по време на включване във фейсбук за готвена съгласно тях операция на изборите. Видеото бе снимано пред складовете, където по думите им се съхраняват машините за гласоподаване за изборите на 14 ноември. Според теорията на присъстващите в пространствата има 228 машини повече, с които могат да бъдат добавени 228 хиляди гласа за Румен Радев и " партиите, които ги няма ". В течение на обясненията към групата се причисли и Бойко Борисов, който неколкократно прикани публицистите да влязат и да попитат какви са тези машини. Ситуацията бе окачествена като.

Борисов съобщи, че сигналът за протичащото се партията е получила от висши служители на реда, които са възмутени от Бойко Рашков. Той предсказа, че обяснението ще бъде, че машините са за запаса или за друга страна. Добави, че Централната изборна комисия е сезирала ДАНС, само че тя не е подхванала нищо. На няколко пъти сподели, че ще сервира огромно опрощение, в случай че се окаже, че е бил измамен и проблем няма. Коментари от упоменатите институции към момента няма.

" Обръщаме се само към народа. Неслучайно не желаеха да броим контролните разписки. Партиите на Румен Радев бяха срещу контролните талони да се броят. Те като си знаят, че имат 228 машини начукани или ще си ги начукат, като решат, по тази причина партията на Слави се врътна за броенето на разписките ", сподели още някогашният министър председател. Тома Биков прикани вътрешният министър Бойко Рашков да отиде на място и да каже какво се случва с въпросните машини.

" Пазят се, тъй като всичко почтено и честно се изчегъртва сега. Всичко това се прави в интерес на Румен Радев. Ами ние не знаем машините в чужбина. Да не са сменени. Извън белите машини, които са за изборите в този склад, са докарани още 228 черни, които не са сертифицирани. Иначе са същите машини, същият вид, същият програмен продукт, същите куфари ", разгласи Борисов.

Изнесеният, както бе разгласен брифинг, стартира по-рано с обяснението, че след анонса му, от склада са почнали да изнасят машини. Пиарът на ГЕРБ Никола Николов пък сподели фотоси, които съгласно него потвърждават това. Борисов съобщи, че е изпратил постове, които да наблюдават и създадат фотосите. Вчера той се усъмни, че неговият дом е обект на непрекъснато снимане и по тази причина. През декември 2019 година пък Борисов анонсира, че след премиерския пост ще си направи уебсайт и.

Борисов заключи, че за него изборите към този момент са компрометирани и хипотетичните 228 хиляди гласа щели да се отразят на ГЕРБ, макар че отново щели да бият " с доста ".



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР