Бившите наставници на Барселона Луис Енрике и Ернесто Валверде ще

...
Бившите наставници на Барселона Луис Енрике и Ернесто Валверде ще
Коментари Харесай

Извикаха Луис Енрике и Валверде на разпит

Бившите наставници на Барселона Луис Енрике и Ернесто Валверде ще би трябвало да дадат показания по делото “Негреира ”, съобщи “Ел Паис ”. В момента първият е свободен, откакто до неотдавна беше отпред на Испания, а вторият води Атлетик Билбао.

Прокуратурата повдигна обвинявания на каталунския клуб за продължителна корупция, откакто се разбра, че сред 2001 и 2018 клубът е превел 7,3 млн. евро на някогашния вицепрезидент на Съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негреира. Според Негреира той е получил тази сума за устни препоръки, като концепцията му била да подсигурява, че реферите ще свирят обективно мачовете на Барса - т.е. няма да ощетяват отбора.

Луис Енрике беше треньор на “блаугранас ” сред 2014 и 2017 година, а Валверде го наследи и изкара до януари 2020 година
 Разследваният около Барселона Негреира изтеглил и раздал над половин милион евро Разследваният около Барселона Негреира изтеглил и раздал над половин милион евро
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР