Бившите депутати от ГЕРБ и БСП Антон Тодоров и Страхил

...
Бившите депутати от ГЕРБ и БСП Антон Тодоров и Страхил
Коментари Харесай

Бесен скандал в ефир! Страхил Ангелов и Антон Тодоров се обиждат на помияри, сипят се закани!

Бившите депутати от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Антон Тодоров и Страхил Ангелов разясниха в студиото на утринния блок на Bulgaria ON AIR би трябвало ли комунизмът да влезе в учебниците и по какъв метод да бъде поднесен той на децата.

Страхил Ангелов е безапелационен, че не може да се зачеркне този интервал. На същото мнение е и Антон Тодоров. „ Трябва да има обективно показване на това какво се е случило. Как България е била ръководена, от кого, по какъв метод. Обективно би трябвало да се показват достиженията ни тогава “, безапелационен е Ангелов.

Той счита, че децата му би трябвало да научат какво е национален съд, само че не по този начин, както е показано. Антон Тодоров съобщи, че има ли документи, има и история. „ Историята би трябвало да бъде показана въз основата на документите “, разясни някогашният народен представител от ГЕРБ.

Политологът разяснява тематиката за представянето на националния съд. Той описа, че е виждал документи за избити десетки хиляди души, измежду които са генерали, родственици на баба Тонка. По думите му, закононарушенията тогава са били ужасни.

" България посреща края на тоталитарния режим изцяло банкрутирала ", подсети още Антон Тодоров. В края на диалога Антон Тодоров и Страхил Ангелов влязоха в спор. Тодоров попита Ангелов кой има поради като приказва за помиярстване. На въпрос „ Мен ли имате поради “ Ангелов отговори „ Да “, а Тодоров съобщи: „ Гответе се за съда “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР