Бивши и настоящи ученици отСОУ Гео Милев:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отСОУ Гео Милев:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Коледни сувенири правят варненски малчугани, за да помогнат на съученик

Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " Гео Милев ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Коледни играчки, сувенири и картички, ще създават възпитаници от СУ " Гео Милев " на 10 декември от 12 до 13.30 ч. в " Коледната работилница ". Това е техния метод да оказват помощ на своя съученик и другар Самуил Георгиев от II " в " клас. За да съберат повече средства, които са нужни за неговото лекуване, децата  ще работят и у дома, с цел да предложат  направените предмети на коледен базар в  учебното заведение на 11,12 и 13 декември. Инициативата е на родителите от Училищното настоятелство и откри поддръжка измежду учениците, родителите и екипа на учебното заведение. Коледната работилница е мястото, където дребни и големи  ще изработят или завършат своите произведения.

Пак с благотворителна цел са проведени още две събития  в учебното заведение.

Младите артисти от театрално-музикална школа " Отражение " ще показват пред родители, баби и дядовци  постановката " Сън в лятна нощ “ на Уилям  Шекспир. Детски танцов състав " Детелина “  приготвя  фолклорен концерт.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на Сами!

" Да дарим положително " – под този наслов за трета поредна година, в навечерието на Коледа, учениците от учебното заведение, учителите и родителите се сплотяват в името на благородна идея, като подаряват своя непринуден труд, съпричастност и любов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР