Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Младежи, млади спортисти и спортни журналисти коментират мерки срещу агресията в спорта

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Обучение по план " България: Срещу експанзията в спорта 2019 " на Регионалната организация за предприемачество и нововъведения – Варна (РАПИВ), стартира на следващия ден – 19 юли от 14.00 ч. в Националната спортна база " Спорт палас “ до Варна. В продължение на три дни младежи, млади спортни публицисти и спортисти ще разискват взаимно с преподаватели на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ механизми за различаване на типовете експанзия и зависимости при осъществяване и отразяване на спортни събития и технологии за туширане на нападателно държание.

В събитието ще вземат участие и известни млади български спортисти, измежду които Ивет Горанова – златна медалистка в бойните спортове от Европейско състезание в Минск’2019, Божидар Аврамов – играч на баскетболния клуб " Левски Лукойл “ и националния тим на България и други Активно ще е наличието и на водещи спортни кореспонденти от национални и районни медии.

Топ преподаватели на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ в областите логика на психиката, информатика, спорт, национална сигурност и цифровия маркетинг са подготвили тематики, свързани с разбора и оценката на страстите, стопанска система на експанзията в спорта, персоналната отбрана и физическа самозащита като средство за понижаване на експанзията и други Катедрата по " Информатика “ на ВСУ " Черноризец Храбър “ ще запознае участниците с разбор на използването на обществени мрежи от спортните клубове и спортистите в България, както и с новости в ефикасното медийно онлайн позициониране и настоящите " онлайн помощници “ за спортни публицисти и спортисти, които могат да създадат изявленията по-ефективни и неповторими.

Със специфичен интерес се чака футболната среща сред младежи, публицисти и спортисти, която ще се организира на открития терен на " Спорт палас “ на 20 юли от 19.00 ч. В нея участниците ще показват почтена игра и спортсменски дух.

Събитието ще завърши на 21 юли с кръгла маса, с начален час 10.00 ч.

Проектът " България: Срещу експанзията в спорта 2019 " цели създаване на умения за обществено отговорно държание при 30 младежи, включително спортни публицисти и спортисти - на възраст до 29 години, които са директно или индиректно свързани с разнообразни форми на експанзия, както и да разпознават типовете зависимости.

Проектът " България: Срещу експанзията в спорта 2019 " на Регионалната организация за предприемачество и нововъведения – Варна (РАПИВ), № НПИМД-НЗ-112/2019, Договор 25-00-30/06.06.2019 година, се осъществя с финансовата поддръжка на Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от закона за хазарта за 2019 година, Министерство на младежта и спорта на България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР