Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Ресторът на МУ-Варна с поздрав към стоматолозите за празника им

 Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Проф. доктор Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицински университет  " Проф. доктор Параскев Стоянов “- Варна насочи одобрение към стоматолозите поповод техният професионален празник.

Уважаеми сътрудници,

Приемете моите и на академичното управление на Медицински университет – Варна поздрави във връзка 9 февруари - интернационалният празник на стоматолога! Денталната медицина е освен една от най-старите области на медицината, само че и изкуство, в основте на което стоят дълги години обучение, себеотдаване и старателен труд.  

Великият Парацелз споделя: " Силата на лекаря е в неговото сърце. “ Въпреки сложните времена, в които живеем, всеки от нас съумява да се позове на това, в което се е заклел и да потвърди, че умеенето да се лекува е изкуство, а не поминък.

Поздравявам Ви за напъните и професионализма, с които ежедневно се борите за успех на здравето над заболяването. Пожелавам ви здраве, персонално благополучие, професионални триумфи и задоволеност!

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР