Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Избраха новото академично ръководство на ИУ-Варна

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.На свое съвещание през днешния ден Академичният съвет на Икономически университет – Варна избра четирима зам.-ректори, препоръчани от ректора проф. доктор Евгени Станимиров.

Зам.-ректор по образователна активност и акредитация е доцент доктор Силвия Благоева, зам.-ректор по научноизследователска активност и развиване на фрагментите – проф. доктор Надя Костова, зам.-ректор по финанси и планова активност – доцент доктор Божидар Чапаров, зам.-ректор по интернационализация – доцент доктор Радан Мирянов.

Академичният съвет гласоподава и разкриването на служба основен секретар на ИУ – Варна. На тази позиция е назначен проф. доктор Стоян Стоянов – доскорошен зам.-ректор по финанси.

По първа точка от дневния ред на съвещанието Контролният съвет на ИУ – Варна показа отчет за законосъобразността на извършените на 30.05.2019 година избори за органи на ръководство, съгласно който те са осъществени от постоянно свикано Общо заседание в сходство със Закона за висшето обучение и вътрешната нормативна уредба на университета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР