Бившето златно момиче Невяна Владинова е свободна. Вицепрезидентът на Федерацията

...
Бившето златно момиче Невяна Владинова е свободна. Вицепрезидентът на Федерацията
Коментари Харесай

Известно златно момиче развали годежа си след 10 години любов


Бившето златно момиче Невяна Владинова е свободна. Вицепрезидентът на Федерацията по художествена гимнастика се е разделила с годеника си Веселин Манолов, написа „ България Днес “.

Гимнастичката и брейк танцьорът са прекратили дългогодишната си връзка тихомълком преди няколко месеца. Според близки до някогашните избраница това е ставал в края на пролетта. Причината за раздялата на една от най-стабилните двойки в спорта е неразбираема. Невяна и Веселин също са не са обявили това публично. Общите им фотоси от обществените мрежи обаче към този момент липсват. Премахнати са профилите на двамата.

Факт е, че  брейк танцьорът към този момент е намерил заместничка на чаровната прелест. От края на лятото Манолов е засичан доста постоянно в компанията на незнайна русокоска. Двамата не крият, че са освен това от другари.

За разлика от него, Владинова сега е сама, издават близки  до някогашните влюбени. Тя се е съсредоточил върху работата си във федерацията по спортна гимнастика.

Гимнастичката Невяна Владинова е видяла огромен напън, до момента в който смъкна гаджето си. Чаровната плевенчанка харесва  Веселин Манолов, известен в танцовите среди като танцьор на брейк, а другояче счетоводител по специалност. Двамата се срещат на " Герена ", където в прилежащи зали упражняват всеки ден. За да му завоюва сърцето, Неви тичала след него с месеци. 

" Поглеждахме се, беше ми забавно, просто като нещо друго от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих споделила дори. Той ни направи усещане. Беше по-различен от всички останали ", споделя Владинова по какъв начин с нейна другарка постоянно са надничали в залата на брейкърите.

За разлика от нея, Весо не бил изключително впечатлен от засуканата прелест. И до момента в който избраникът й не демонстрира кой знае какъв интерес, Неви стартира последователно да се влюбва в бъдещия си сериозен другар.

" Бях си я харесал, само че не бях влюбен. След това тя много време ме преследваше. Търсеше ме, аз се дърпах, само че лека-полека в действителност видях, че тя е индивидът за мен ", споделя нейният обичан. 

Както е известно, двамата имаха годеж, който обаче отложиха поради спортната кариерата на Неви през 2020 година Сега вместо женитба е пристигнала раздялата.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР