Бившето гадже на фолк певеца Галин има своя нов трофей.

...
Бившето гадже на фолк певеца Галин има своя нов трофей.
Коментари Харесай

Бившият на Галин заби Мистър София 2020

Бившето гадже на фолк артиста Галин има своя нов трофей. Става въпрос за най-пресния притежател на купата "Мистър София " - 18-годишният Васил Младенов. Младежът се окичи с успеха в надпреварата преди броени дни, а негов настойник не е инцидентен - милионер от Пазарджик, настояват източници.


Всъщност обаче става въпрос за предприемача Благо Солов, притежател на известна мебелна къща. Името му нашумя и в светските летописи преди време, около връзката му с Галин. Публична загадка е, че кариера на артиста беше спонсорирана дълго време от заможния мъж.

Lupa.bg твърди, че Благо Солов бил толкоз запленен от изкусителния мистър, определен единствено преди дни, че даже „ подпомогнал” уредниците на събитието с 10 000 лв., с цел да решат вярно.



Софиянецът Васил Младенов се занимава се с футбол, съдийство, фитнес, взе участие във фото- и видеореклами. Красавецът впечатли журито в кръга на гения, като рецитира поема за Катрин Вачева, която бе и водеща на състезанието.

Новият най-красив мъж на София към този момент призна, че постоянно е заливан с неприлични оферти освен от дами, само че и от мъже.

View this post on Instagram
A post shared by Михаил Бериша (@mikhailberisha) on May 25, 2019 at 10:08pm PDT

Изборът на Васил Младенов не мина без скандал. В деня на провеждането на състезанието - 23 юли, четвъртък, един от основните любимци за купата Михаил Бериша разгласи, че се отхвърля от конкуренцията, тъй като бил канен от уредника Владислав Славов да му върви на посетители и не може "да си продаде душата на дявола ", с цел да завоюва. Самият Славов твърди, че няма такова нещо, а момчето има проблеми с душeвността. "Обръщам се към всички мои поддръжници - не се явих на състезанието "Мистър София " през вчерашния ден, тъй като не се съгласих на предложенията на уредника. Не можах да си продам душата на дявола поради една купа. Винаги съм бил мъжага и подобен ще остана, а това, което съм постигнал, никой не може да ми го отнеме. Ще разоблича по какъв начин се става "Мистър София ". Който желае детайлности, ще му покажа чата с уредника ". С тези думи Михаил Бериша разбуни духовете ден преди началото на състезанието "Мистър София ", който се организира през вчерашния ден. Фитнес фанатикът пусна в профила си в мрежата диалог с уредника на състезанието Владислав Славов, в който двамата се прецизират къде да се видят и по кое време. Според Бериша Славов желае да му върви на посетители. "Правете си извода по какъв начин се става "Мистър София ", показа над видеочата си с Владислав Бериша.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР