Бившата звезда на Nickelodeon Дрейк Бел излиза с твърдения, че

...
Бившата звезда на Nickelodeon Дрейк Бел излиза с твърдения, че
Коментари Харесай

Дрейк Бел твърди, че е бил малтретиран от треньора на Nickelodeon Dialogue в нов експлозивен документален филм „Quiet On Set“

Бившата звезда на Nickelodeon Дрейк Бел излиза с изказвания, че е бил измъчван полово като дете артист в новия документален филм на Investigation Discovery Quiet на снимачната площадка: Тъмната страна на детската телевизия.

Бел се появява в неотдавна пуснат тийзър за документалния филм от четири елементи, който ще включва обвинявания, че Бел е претърпял малтретиране от страна на Брайън Пек, треньор по разговори, работил по „ Всичко това “ и „ Шоуто на Аманда “, по които Бел работи от 1999 до 2002 година

Според Business Insider, Пек е наказан на 16 месеца затвор, откакто не се съревновава с осъществяването на непочтено деяние с малолетно и за орално съвкупление с малолетно през 2004 година Освен това му е подредено да се записва като причинител на полово закононарушение.

Това бележи първия път, когато Бел излиза с обвиняванията против Пек. Бел нашумя през 2021 година, когато беше наказан за застрашаване на деца поради хипотетична връзка с малолетен почитател.

Съгласно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР