Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Палистър се пошегува, че

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Палистър се пошегува, че
Коментари Харесай

Легендата на Манчестър Юнайтед нарече сър Алекс Фъргюсън „лицемер“ заради състезателните правила на Олд Трафорд

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Палистър се пошегува, че сър Алекс Фъргюсън е станал „ малко двуличник “ с интереса си към конните надбягвания.

Легендарният управител е прочут с любовта си към хиподрума и е притежател на няколко коня. Когато беше отпред на Олд Трафорд обаче, Фъргюсън не беше почитател на това играчите му да се любуват на деня на надпреварите, макар че в този момент самият той постоянно ги посещаваше.

Шотландецът управляваше стегнат транспортен съд, до момента в който беше отпред в Манчестър с играчи, които излязоха от линията, усетиха гнева му, доста от тях в последна сметка бяха изведени на открито. Сега обаче той е пенсиониран повече от десетилетие и някогашният му състезател има вяра, че любовта му към надпреварите е добавила към живота му.

Палистър сподели на The Winners' Enclosure, който дава най-новите препоръки на Челтнъм: „ Имахме дни на надпреварите в Честър, нормално в края на сезона. Най-страхотното при гафера беше, че не му харесваше да играем голф през седмицата и не му хар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР