Бившата звезда на Majesticks GC Лори Кантър няма да се

...
Бившата звезда на Majesticks GC Лори Кантър няма да се
Коментари Харесай

Бившият съотборник на Иън Поултър пропуска място за LIV Golf по брутален начин

Бившата звезда на Majesticks GC Лори Кантър няма да се завърне в LIV Golf през 2024 година, откакто англичанинът пропусна място посредством плейоф на LIV Promotions.

Canter беше един от многото очаквания, които се надяваха да завоюват място в листата на LIV за втория цялостен сезон, до момента в който се състезаваше в промоционалното събитие със 72 дупки в Абу Даби. Във финалния кръг в неделя англичанинът беше на един изстрел, с цел да си обезпечи автоматизирано място, откакто приключи със седем под пара, един изстрел зад бъдещия победител Кале Самооя.

Вместо това Кантър беше заставен да се състезава в три- човек плейоф за двете оставащи места, защото той изравни с Джиничиро Козума и Киърън Винсънт, които също приключиха със седем под.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: PGA Tour афишира съглашение със притежателите на Ливърпул FSG в актуализацията на сливането на LIV Golf

В първата дупка на плейофа някогашната звезда на LIV изглеждаше подготвена да се причисли към Samooja в листата за 2024 година, откакто с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР