Бившата звезда на Ливърпул Гари Макалистър призова Червените да направят

...
Бившата звезда на Ливърпул Гари Макалистър призова Червените да направят
Коментари Харесай

Бивша звезда на Ливърпул изпрати съобщение за трансфер на Килиан Мбапе, след като звездата на ПСЖ `пожертва £69 милиона`

Бившата звезда на Ливърпул Гари Макалистър прикани Червените да създадат замайващ трансферен удар за Килиан Мбапе.

25-годишният Мбапе навлезе в последните шест месеца от контракта си с Пари Сен Жермен и по-рано тази седмица беше обявено, че френската суперзвезда към този момент се е съгласил да се откаже от бонус за преданост от £69 милиона, в случай че напусне клуба това лято. След като реши да остане на „ Парк де Пренс “ за сезон 2023-24, Мбапе ще му дължи 80 милиона евро за услугите си, макар че ПСЖ очакваше той да подпише удължение на контракта, което ще го задържи във френската столица за идващия мандат също по този начин.

Доклади от Европа настояват, че Ливърпул в този момент е любимецът за автограф на френския национал, който е капитан на своята страна. Бившият полузащитник на " алените " Макалистър, който завоюва Купата на ФА и Купата на УЕФА по време на двугодишния си престой на " Анфийлд " като състезател, счита, че някогашните му работодатели би трябвало да бъдат в микса за Мбапе.

" Мисля, че клубовете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР