Бившата звезда на Ливърпул Емил Хески обясни защо Роберто Фирмино

...
Бившата звезда на Ливърпул Емил Хески обясни защо Роберто Фирмино
Коментари Харесай

Хески обясни защо Фирмино е един от най-важните играчи за Ливърпул

Бившата звезда на Ливърпул Емил Хески изясни за какво Роберто Фирмино няма потребност да вкарва голове, защото гради прави панорама играта на отбора. Бразилският национал постоянно е автентичен воин, с неговата упорита работа и способността му да свързва полузащитата и офанзивата на отбора. 28-годишният нападател има единствено осем пъти във Висшата лига в 29 участия през този сезон, само че Хески счита, че Фирмино дава доста повече на отбора от головете.

„ Просто мисля, че всичко се генерира вярно, когато той играе. Той не се тревожи безусловно за „ това е моята работа и би трябвало да го свърша “. Виждате го по какъв начин се връща обратно и се бори, виждате го да играе от ляво крило и да гони човек нагоре и надолу по крилото. Това е просто друго многообразие от неща, които той прави, той не е фокусиран единствено върху „ би трябвало да въвеждам голове “, показа Хески.

„ Аз съм нападател, тъй че виждам пространствата, които основава. Той като че ли получава място, където никой не го прави. Той основава своето пространство, първото му допиране е ослепително, тъй че той може да има време да се огледа и да реши какво би трябвало да направи по-късно. Той е страховит в това ", сподели още някогашният британски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР