Бившата участничка в Ергенът“ Мони се превърна в истински пример

...
Бившата участничка в Ергенът“ Мони се превърна в истински пример
Коментари Харесай

Желязна воля: Ергенката Мони спря цигарите!

Бившата участничка в „ Ергенът “ Мони се трансформира в същински образец за подражателство за своите почитатели в  инстаграм. След несполучливото си присъединяване в риалитито Мони претърпя промяна, като се освобождава от най- нездравословния си табиет цигарите.

 

„ Ден 5: Включвам се, с цел да направя дневния доклад и да ви кажа какъв брой добре се усещам. Събудих се в ужасно въодушевление, без капка предпочитание за цигари “, похвали се танцьорката, а приказките за нейния борбен метод към отказването на цигарите са като от героичен разказ. „ Нямам потребност от каквито и да е помощни средства, не употребявам дъвки или никотинозаместители. Аз съм жена боец, не пострадвам от липса на воля и дисциплинираност, имам ги в остатък “, изрично съобщи Мони пред „ България Днес “ , а решението й да се освободи от зависимостта, която дълго време я мъчи, е финално: „ Запалих първата си цигара, когато бях на 10 години. Ако тогава някой ми беше споделил, че тази цигара ме обрича на 12 години интензивно пушене, сигурно щях доста да се замисля, преди да предизвикам толкоз деструктивна верижна реакция “.

Историята на Мони е същинско доказателство за това, че мощната воля може да преодолее всичко, а нейният принос към битката против тютюнопушенето към този момент въодушеви почитателите й. „ Разбира се, преди още да съм си отворила очите,  вече съм отворила инстаграм и какво да видя - известие от мой почитател, който ми показа, че съм го стимулирала да вземе това по този начин мъчно, само че и неотложно решение да спре тютюнопушенето “, радва се Мони.

 

Отказването от цигарите е гигантско предизвикателство за множеството хора, само че танцьорката към този момент е минала през най- сложните му дни. Според Министерството на здравеопазването след 48-ия час нервните окончания в тялото възобновяват растежа си, а след 2 седмици възпиране кръвообращението става близо до нормата и белодробната функционалност се усъвършенства. Според специалисти най-труден е 3-ият ден, а той от дълго време е зад тила на новоизлюпилата се непушачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР