Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да

...
Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ! Албена Вулева стана камериерка в хотел в Кипър

Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да напусне България. Преди броени дни устата дама отпътува за Кипър и показа, че е почнала работа там. Тя не посочи какво тъкмо ще прави на острова, само че загатна, че към този момент е част от така наречен „ обслужващ личен състав ”, научи HotArena.

Квартирата на Албена се намира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас. Всеки ден тя изминава с рейс дистанцията сред двете градчета, само че това не й тежи. „ Срамна работа няма. Не се тормозя от нищо ”, безапелационна е риалити звездата. Според наш източник, Вулева се е цанила за рецепционистка и камериерка.

През последните месеци Вулева нямаше съществени задължения и се занимаваше само с персоналната си дизайнерска линия за бижута „ Хаял ”. Тя старателно изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба в интернет на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе изключително доходоносно и най-после на Албена й се наложи да си откри същинска работа.

Авторката на паметното в миналото предаване „ Сигнално жълто ” взе затлъстял хонорар за присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър ”, само че той бързо се стопил през необятните й пръсти и от него не останал и лев. Случило се по този начин, че познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с порядъчен наем и отлетяла за острова.

„ По през целия ден работя на тръстиката... Работническа класа! ” , ожали се Вулева пред приятелите си в обществената мрежа. Тя документира огромна част от всекидневието си в фотоси и дори се закани да изготви „ репортаж за перипетиите на българския гастарбайтер в Кипър, както и специфичната поредност по тематиката в Ютюб ”. От фотосите излиза наяве, че Албена работи в хотел. Макар че се труди интензивно, русокоската намира време и за занимания. В свободните си вечери тя се любува на локалната кухня и излиза с сътрудници.

Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да стартира ново начало. Тя от дълго време искаше да замине за чужбина, само че в фантазиите си се виждаше открита в Истанбул – нейният обичан град и бленувана дестинация. За страдание, копнежите й не съумяха да се осъществен и действителността я изпрати в Кипър, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР