Бившата шефка на пощенската служба Паула Венелс предположи, че има

...
Бившата шефка на пощенската служба Паула Венелс предположи, че има
Коментари Харесай

Бившата шефка на пощенската служба Паула Венелс предположи, че пощенските началници са имали „изкушение“ да вземат пари от каси

Бившата шефка на пощенската работа Паула Венелс допусна, че има „ прелъщение “ подначалниците да вземат пари назаем от каси, до момента в който тя настойчиво защитаваше Хоризонт ИТ система, следствието беше изслушано през днешния ден.

В следващия тъмен ден на доказателства сътрудника на торите Джеймс Арбътнот, който настойчиво водеше акция по абсурда, сподели, че тя неведнъж е упорствала, че системата е „ здрава “ и е скрила значима информация от него.

Той сподели, че пощенската работа е управлявала „ подмолен развой на машинация “ и е „ привличала депутати “, с цел да защитят дефектната ИТ система и репутацията на компанията. Разследването откри, че компанията е „ необикновено отбранителна “, като личният състав наподобява се опасява от „ гибел на кариерата “, в случай че признаят пропуски в системата.

Говорейки за среща, извършена през 2012 година, някогашният народен представител от Североизточен Хемпшир сподели някогашната председателка на Post Office Алис Пъркинс и госпожа Венелс „ и двете повдигнаха казуса за съществуването на доста, доста пари в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР