Бившата съпруга на скандалния принц Андрю - Сара Фъргюсън, разказа

...
Бившата съпруга на скандалния принц Андрю - Сара Фъргюсън, разказа
Коментари Харесай

Как изхвърлиха пияната на мотика Лейди Даяна от нощен клуб?

Бившата брачна половинка на скандалния принц Андрю - Сара Фъргюсън, описа за първи път потресаваща история по какъв начин с принцеса Даяна се облекли като полицайки за нейното моминско празненство през 1986 година и по този начин се напили, че ги изгонили от нощния бар.

Херцогинята на Йорк, която беше омъжена за принц Андрю от 1986 до 1996 година, си спомни, че е била изведена от клуба дружно с Даяна поради полицейското им облекло, тъй като в заведението на сервирали на униформени.

" Сервитьорът пристигна при нас и сподели: “Извинете, това е частен клуб и е за развлечение, ние не обслужваме служители на реда тук. “

Фърги, която наричала Даяна Дъч през цялото им другарство, разкри, че проблемите не свършили дотук. По-късно високопоставените снахи били арестувани за това, че са се представяли за държавни чиновници. “Бяхме задържани от полицията в парка “, сподели херцогинята. Фъргюсън си спомня, че починалата принцеса, която е била омъжена за крал Чарлз III от 1981 до 1996 година, не е била доста обезпокоена от ареста. “Тя просто се огледа в колата и видя чипс с опушен бекон и стартира да си взема и да яде “, сподели кралската персона. “А служителят на реда начело сподели: “Не можете да вършиме това. “ След това в последна сметка схванаха, че сме Даяна и аз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР