Бившата съпруга на Елвис Пресли Присила сподели спомените си за

...
Бившата съпруга на Елвис Пресли Присила сподели спомените си за
Коментари Харесай

Той беше много мил, нежен и любящ: Присила Пресли със спомени за любовта си с Елвис

Бившата брачна половинка на Елвис Пресли Присила показа спомените си за любовта си с именития музикант по време на конференция преди премиерата на кино лентата на София Копола за артиста на фестивала във Венеция.

Присила Пресли, която в този момент на 78 години, приказва за срещата си с Елвис на празненство с общи другари, когато той е бил на 24, а тя на 14. Този миг е показан във кино лентата.

Priscilla Presley, filmmaker Sofia Coppola and the leads of her new movie ‘Priscilla’ hit the Venice Film Festival red carpet for its premiere
— Reuters (@Reuters)
„ За родителите ми беше доста мъчно да схванат за какво Елвис се интересува толкоз доста от мен. Мисля, че в действителност повода е, че можех да го чувам. Елвис изля цялата си душа пред мен в Германия: страховете си, очакванията си, говореше за загубата на майка си, с която в никакъв случай не можеше да се помири. Аз бях индивидът, който седеше там, слушаше го и го утешаваше. Между нас в действителност имаше връзка. "

Според нея мнозина имат вяра, че връзката им се основава на секс, само че Присила твърди, че това не е по този начин. „ Хората си мислят: „ О, това беше просто секс “. Не, не е. Той беше доста благ, доста гальовен, доста любящ и почиташе обстоятелството, че бях единствено на 14 години. Бяхме единни в мислите си. “

Присила изясни и за какво е напуснала Пресли. Според нея това не се дължи на обстоятелството, че възприятията им са охладнели. " Начинът му на живот беше сложен за мен... Имахме щерка, аз се стараех той да я вижда непрекъснато. Сякаш в никакъв случай не сме се напускали. "

Priscilla Presley on her 10 year age gap with Elvis Presley:

“Even though I was 14, I was actually a little bit older in life, not in numbers. (...) He was very kind, very soft, very loving, but he also respected the fact I was only 14 years old. ”
— Pop Base (@PopBase)
Елвис и Присила Пресли се женят през 1967 година След раждането на щерка им Лиса Мари Пресли връзките им стават хладни и през 1971 година Присила подава молба за бракоразвод. Напускането на брачната половинка му е изострило проблемите на артиста с опиатите и алкохола.

Присила беше доста смутена от гибелта на Пресли през 1977 година, когато той почина от сърдечен удар.

Priscilla Presley was only a minor figure in Baz Luhrmann’s ‘Elvis,’ but Priscilla—the subject of a forthcoming film by Sofia Coppola—first told her side of the story in the 1985 memoir ‘Elvis and Me.’
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР