Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, извади пикантни,

...
Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, извади пикантни,
Коментари Харесай

Бившата на Лукарски: Обиждаше ме, че задникът ми беше твърде голям, за да не танцувам!


Бившата брачна половинка на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, извади пикантни, само че много неприятни детайлности от отминалия си брак с тогавашния началник на Съюз на демократичните сили. В собствен пост на страницата си на Facebook, атрактивната танцьорка загатна, че животът й с ексминистъра, с който се разведе преди година по никакъв начин не е бил елементарен и даже е била подложена на прочувствен тормоз, написа Lupa.bg. Без да загатва име, Ива загатна, че брачният партньор й я е унижавал с груби намеци за външността и изявите й на сцената и тя несъзнателно е поела ролята на жертва, като е повярвала, че не е задоволително красива и млада, с цел да бъде добра танцьорка.

От години, Ива е инструктор по латино танци, като самата тя се изявява на сцената и това е обичаното й занимание, въпреки че дълго време се изявяваше като кoнcултaнт пo уcвoявaнe нa eврoфoндoвe.



Ива Йорданова се усеща прелестно с сътрудниците си от сцената

Очевидно обаче някогашният началник на Съюз на демократичните сили по никакъв начин не е бил удовлетворен да вижда жена си да се извива в буйни ритми по сцената, облечена в предизвикателно. Ето какво показа по този мотив Йорданова на стената си във Facebook:

„ Никога не позволявай на никой да те тормози и да ти внушавате подправени убеждения за себе си!!! Преди няколко години ме накараха да допускам (от човек, който към този момент не е част от живота ми!), че в никакъв случай не бих могла да бъда танцьорка (отново), тъй като бях „ прекомерно стара”, задникът ми беше „ прекомерно голям”. И бях „ прекомерно дебела” с цел да пея на сцената.”

Любопитната детайлност обаче е, че Ива е с съвсем 15 години по-млада от Лукарски и несъмнено по тази причина техни общи познати

Атрактивната дама обаче явно е върнала самочувствието си и към този момент се усеща и задоволително красива и свободна, тъй като разгласява предизвикателни снимки във вихъра на танца, в които пръска съблазън. Явно новият мъж на Ива - журналистът и основен редактор на авангардния уебсайт „ Съвременни бохеми” Тодор Пеев е много по-разкрепостен и я предизвиква за сцената.



Ива на сантиментална разходка с новата си обич Тодор Пеев

"Да, към този момент съм съвсем на 35 години; и да, задника ми може да не се вписва в стандартите на това, на което сме подготвени да имаме вяра, че един танцьор би трябвало да наподобява, само че това не е смисълът да бъдеш артистичен реализатор. Артистичност е да носиш наслада, ентусиазъм и смисъл както на себе си, по този начин и на другите. Става дума да се бориш над личните си недостатъци и битки и по-късно да споделяш страсти решително и почтено. И за първи път в живота си, с горделивост мога да кажа: " Аз съм художник! ", написа с обнадеждена и с същински хъс за нови изяви на сцената Ива.

Около година откакто звездното семейство се разтури, Божидар Лукарски освен си откри нова тръпка, а даже подвигна женитба с полуперсийката Лида Азади, с която през множеството време живеят в Калифорния в Америка.



Тодор назовава обичаната си "моята сладка захар " и "Кралица "

Ива пък още веднъж откри любовта с ексцентричния публицист Тодор Пеев, с който са неразделни и споделят общи ползи и удоволствия.

След като Ива си разреши да показа обществено унизителните детайлности от отминалия си брак, стотици нейни другари я насърчиха да не се отхвърля от изкуството и допуснаха, че в основата на цялата история е ревността.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР