Бившата съпруга на Благой Георгиев Есмер Омерова се изфука с

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев Есмер Омерова се изфука с
Коментари Харесай

Бившата на Благо се изфука с огромен годежен пръстен

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев Есмер Омерова се изфука с голям пръстен по случай рождения си ден и още доста скъпи дарове, както нова татуировка. Танцьорката почерпи непретенциозно в заведение в Москва, където заведенията отвориха тъкмо за празника й след дългото затваряне за корнавируса. Омерова бе в компанията на приятеля си Макс и сина си от Благой, който назовава настоящето й гадже „ баща “.

Есмер не споделя непосредствено дали това е годежен пръстен, само че по всички проличава, че тя е повече от щастлива с новия мъж до себе си. По подигравка на ориста хубавицата, която назовават съветската Анджелина Джоли, има рожден ден дружно със сина на Благо от връзката му с гимнастичката Христина.



Георгиев не пропусна да поздрави детето си в профила си в Инстаграм, а в поздравленията се включи и сегашната му жена Златка Райкова, която си помечта да види дребния мъж като сполучлив футболист.



"Ч.Р.Д.,щастие мое! Желая ти доста здраве,любов,щастие, триумфи! Бъди Благословен! БОГ да те пази. Безкрайно доста те обичам ", написа Джизъса.

фотоси:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР