Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер, го зачеркна от

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер, го зачеркна от
Коментари Харесай

Есмер На Джизъса Тръгна На Лов За Мъже

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев – Есмер, го зачерта от живота си и е подготвена за нова връзка. Рускинята, която се развежда с ексфутболист, не желае нищо да я свързва с него. Още повече семейството.

Есмер публично заряза името Георгиева, която одобри след сватбата си с Благо. След раздялата с футболиста тя скоростно си върна моминското Омерова, с което стана известна в света на спортните танци. С тази фамилия Есмер се показва и в обществените медии от две-три седмици насам.

Бившата футболна половинка, сходно на Георгиев, потегли на лов. Докато екснационалът обикаля чалготеките в София, Есмер си търси нов мъж из клубовете в Москва. Всяка вечер мацката е в друго известно заведение за латинотанци в съветската столица. Компания й прави нейна близка другарка.

Ако се съди по подаръците, които Есмер демонстрира, очевидно към този момент има най-малко един почитател. Предстои да разберем дали рускинята скоро ще стартира нова връзка или е решила единствено да се забавлява. Подобно на някогашния й, който е като отвързан в София, написа „Sportal“.

След раздялата си с Благо Есмер се върна и към огромната си обич – аржентинското танго. Омерова, която към този момент е и русокоска, още веднъж е в залата. Там тя танцува с разнообразни сътрудници. Изпълненията са повече от буйни, демонстрират качените от Есмер клипове. След това вечер следва обиколка на профилираните клубове по латинотанци, където някогашната към този момент жена на Джизъса е във вихъра си.

ДЖИЗЪСА ЗАПЪХТЯН И С КОТЕШКИ ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР