Бившата съпруга на актьора Йозджан Дениз - Фейза Актан беше

...
Бившата съпруга на актьора Йозджан Дениз - Фейза Актан беше
Коментари Харесай

Осъдиха бившата на актьора Йозджан Дениз

Бившата брачна половинка на артиста Йозджан Дениз - Фейза Актан беше наказана по две обособени обвинявания за това, че е блъснала пестник на Дениз и е раздрала ризата му, до момента в който е отивала да вземе сина им от ръцете му. На чуването в Истанбулския 23-ти углавен съд участва подсъдимата Фейза Актан, а ответника Йозждан Дениз беше представляван от юриста си, написа " Телеграф ".

На правосъдното съвещание прокурорът, съобщи, че Йозджан Дениз е посетил жилището на някогашната си жена, с цел да заведе детето си на учебно заведение, само че двамата почнали оживено да спорят. При абсурда Фейза зашлевила гласовит пестник на Йозджан Дениз и раздрала ризата му. Сестрата на Фейза Еда Актан, която е подсъдима по същото дело, пък нарекла известния артист " животно “.

Адвокатът на сестрите Актан изрази противоречие със мнението на обвиняването и уточни, че тези изказвания ще окажат въздействие на друго делото за родителските права над общия наследник на Фейза и Йозджан. Той изиска неговите поверенички да бъдат оправдани.

В последна сметка съдът наложи санкция на Фейза Актан в размер на 4 500 турски лири, като счете, че тя му е нанесла единствено леки пострадвания. По другото обвиняване магистратите я глобиха с 3 000 турски лири. Еда Актан беше наказана за засегнатост, като тя ще би трябвало да заплати 2 610 турски лири на Йозджан Дениз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР