Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов -

...
Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов -
Коментари Харесай

Ново 20! Гаджето на прокурорското синче получи амнезия за побоите от негова страна

Бившата другарка на прокурорския наследник от Перник Васил Михайлов - Боряна Рангелова, сензационно разгласи пред Софийския областен съд, че няма спомен да е била бита от него.

20-годишната перничанка дава показания близо 3 часа, в които комплицирано и разпиляно описа за житейския си път и любовните й връзки с Васил. Младата жена изясни, че е имала спор с Васил, откакто скъсали, тъй като той показал като адрес на осъществяване на мярката „ домакински арест “ нейната квартира, където до преди този момент двамата живеели дружно.

След като се разделили обаче Васил се заселил трайно при чичо си – ветеринарния доктор доктор Васил Михайлов. Боряна свидетелства, че чичото и бащата на Васил – пернишкият прокурор Бисер Михайлов са опитвали да й влияят и са й давали инструкции какви тъкмо показания да дава и по какъв начин да приказва в хода на досъдебното дело.

На предходното съвещание самият Васил Михайлов изясни, че не той, а Боряна го ревнувала и по тази причина скалъпила обвиняванията против него. Боряна пък твърдеше, че е била бита и заплашвана, тъй като до момента в който Васил е лежал в ареста схванал, че се е срещала с Никълъс Тодоров.

Според Васил Никълъс и давал марихуана, а в подмяна Боряна преспивала с него. Самият Никълъс обаче твърди, че е обичай от Васил и че си има сериозна другарка – Белослава Йорданова, която също е очевидец по делото, защото е видяла по какъв начин прокурорския наследник налита на приятеля й, написа Телеграф.

От показанията на Никълъс и Белосвала стана ясно, че Васил е правил вулгарни клупове с принуждение. На един от тях се вижда по какъв начин Васил е смъква гащите на младежа, удря го по задника и крещи: “Брат, желая да ти се измоча (изпикая б.р.) на главата, но нямам капка ”.

В четвъртък след близо 6-часово съвещание Районният съд в Дупница остави в ареста Васил Михайлов по обвиняването, че е заплашил някогашната си другарка с ликвидиране. Адвокатът му Любомир Таков настоя за отказ на арбитър Маргарита Алексиева. Според юриста съдийката е пристрастна защото брачна половинка й е юрист, който е служебно зает като юрист на родственик на арестувания по друго дело. Отводът обаче не е бе признат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР