Бившата приятелка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е мажоритарен

...
Бившата приятелка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е мажоритарен
Коментари Харесай

Бившата на Бойко с насинено око

Бившата другарка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е мажоритарен притежател на „ Пампорово “ АД и постоянно може да бъде видяна в курорта по време на зимния сезон, изключително когато там се организират огромни спортни конгреси. Неотдавна там се състоя Световната купа по сноуборд.

Снимки от визитата ѝ се появиха в обществената мрежа фейсбук. От тях е видно, че под дясното око на Бориславова има синина. Каква е повода за нея обаче, не се знае, написа ПИК.

Възможно е да е поради случай, поради малък здравословен проблем или пък в резултат на разкрасителна процедура, каквито банкерката постоянно си прави. При всички положения Бориславова е можела да прикрие дефекта с повече грим, само че тя не изпитала терзание да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима. На фрагментите суетната бизнес дама е с повърхностно прибрана с шнола коса, а напоследък след късото ѝ бягство към русото още веднъж се е върнала в кестенявата гама. Елегантната в всекидневието си банкерка е съобразила облеклото си с ситуацията и на фрагментите носи впит състезателен екип в бяло, смесен с ватиран черен елек.

Повече от 10 години, откогато Цветелина и Борисов са разграничени, тя продължава да поддържа едни и същи фини килограми.

Разковничето не било единствено положителният ген, само че и ежедневното спортуване. От години Бориславова играе ефективно тенис на корт, върви на фитнес, а през студените месеци кара интензивно ски. Най-новото ѝ спортно занимание било гмуркането и банкерката към този момент имала формален документ за водолаз. Бившата половинка на водача на ГЕРБ твърди, че се зареждала с сила от природата и спорта.

Не се отказала от физическите интензивности даже когато преди десетилетие скъсала съдбовно кръстни връзки по време на ски и претърпяла извънредно тежка интервенция. Вместо да се щади, решила единствено година по-късно да поеме към една от най-рисковите случки в живота си, а точно да измине прословутия набожен маршрут Камино де Сантяго с колело. В рамките на две седмици Бориславова обходила с велосипед 790 километра и се върнала в България духовно пречистена. Религиозният поход наскоро още веднъж нашумя около визитата на Десислава Радева там.

65-годишната Бориславова е майка на две дъщери, които към момента не са я създали баба.

И двете са от някогашния ѝ брачен партньор Стефан Абаджиев. По-голямата Ралица дълго време живя в Щатите при баща си, само че преди към 5 години се прибра у нас, откакто се омъжи. Съпругът ѝ се споделя Кристос и е от гръцки генезис. Двамата имат собствен дом в София, само че още не мислят за наследници. Докато Ралица не обича вниманието и постоянно е била надалеч от прожекторите, сестра ѝ Веселина е видна представителка на столичния елит. Тя се занимава със строителен бизнес, а до наскоро имаше връзка с топфутболиста Кирил Десподов, с който обаче се разделиха шумно.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР