Бившата председателка на народното събрание вече се кипри с по-тесни

...
Бившата председателка на народното събрание вече се кипри с по-тесни
Коментари Харесай

Неузнаваема Е, Стопи Се С 15 Кг! Вижте Тайната За Отслабване На Цецка Цачева!

Бившата председателка на националното заседание към този момент се кипри с по-тесни тоалети и не се срами да показва новата си визия както и новите кройки на облеклата си.

Говори се, че госпожа Цачева решила да отслабне още преди президентските избори. Тогава достолепната дама си бе навехнала крайници и докторите й предложили да понижи тежестта си тъй като непотребните килограми в допълнение подготвят към контузии.

Според слуховете някогашната депутатка от ГЕРБ се съветвала със свои колежки по партийна линия с каква диета да се заеме. Защото здравето й било най-важно, само че пък и поради външния си тип. След недълго мъдруване Цачева избрала да опитва очистителен режим, в който е включено суровоядство, предават от електронното издание retro.bg.

Тази диета била шлагер в парламентарната груба на герберите и била на респект измежду дамската част. По образеца на съпартийките си Цецка Цачева един път месечно изкарвала цяла седмица единствено на ядки, зеленчуци и плодове. Не хапвала никакво месо и млечни артикули.

Диетата доста й допаднала защото е ангажирана жена и доста по-лесно е да похапне нещо на крайник, което е скрила в чантата си. Единственото нещо, което трябвало да съблюдава е да поема доста течности и да внимава след режима в зареждането, посъветвали я специалисти.

И ето, че резултати към този момент са на разположение. Цачева била извънредно удовлетворена, че съумяла да се втали без фрапантни и комплицирани диети.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР