Бившата половинка на вратар №1 в света Джанлуиджи Буфон Алена

...
Бившата половинка на вратар №1 в света Джанлуиджи Буфон Алена
Коментари Харесай

Бившата на Буфон сияе далеч от него

Бившата половинка на вратар №1 в света Джанлуиджи Буфон Алена Середова към този момент е преодоляла тъгата от развода им през 2014 година и наподобява необикновено за своите 40 години.
 Буфон: Роналдо бе последното парче от пъзела, което липсваше на Ювентус
Атрактивната чехкиня още веднъж се радва на живота, има нов мъж до себе си и както саркастично означи след напускането на Буфон в посока Пари Сен Жермен " към този момент мога да съм почитател на Ювентус ". Тя даже заведе синовете им в Торино и ги срещна с новата мегазвезда на торинци Кристиано Роналдо, с цел да направи на инат на Буфон, за чиято невярност научава при започване на 2014 година от...радиото.
View this post on Instagram
A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Тогава закарва децата на учебно заведение и влиза в салон за хубост. Докато е в съблекалнята чува новините по радиото, където се оповестява, че предната вечер брачният партньор й е бил сниман от папараци с друга. Вечерта изухва скандал.

Синовете им Луис Томас и Давид Ли чуват неща не за детските уши. Буфон си събира багажа и напуща фамилното гнездо. Като всяка жена в сходна обстановка, Алена не знае какво тъкмо желае да получи в този миг. Тя не би приела опрощение, само че и в това време не желае да губи мъжа, на който е посветила огромна част от живота си.

През лятото двамата се развеждат, а Буфон заживява с новата си другарка Илария Д`Амико.
View this post on Instagram
A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Това е краят на една обич, която стартира през 2002 година. Тогава Буфон е на върха на славата си. Година преди този момент " Старата госпожа " брои рекордните за вратар 52 милиона евро и всички педричат блестящо бъдеще на младежа. Середова е към този момент много известна в Италия с работата си на модел. Тя се е снимала за всички съвременни списания, отклонила е ухажванията на Алесандро дел Пиеро, върти на дребния си пръст известни плейбои като Филипо Индзаги и Кристиян Виери.
View this post on Instagram
A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Буфон се среща с Алена и взима преднина пред останалите й поклонници. През лятото на 2006 година ден преди финала на международното състезание против Франция Буфон на смешка й прави предложение - в случай че Италия завоюва, да се оженят. Тя приема. Буфон изиграва мача на живота си, избавя удари на Тиери Анри и Зинедин Зидан, а при дузпите отразява втората, изпълнена от Давид Трезеге, и по този начин печели по едно и също време купа и брачна половинка.
View this post on Instagram
A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Алена въпреки всичко би трябвало да изчака цели пет години преди да чуе Менделсон, защото пресметливият Буфон се е тормозил от брак, с цел да не бъде опустошен при възможен бракоразвод. Оказва се, че той е бил прав да се тормози, защото се е познавал добре. Именно той дава мотив за бракоразвод, а след него двамата с Алена не резервират положителни връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР